Forum sojusdzu -BG- i -ABG-
Taa takiego tematu nie mogło zabraknąć na forum. Gramy już bardzo długo niektórzy znają się bardzo dobrze, ale są też gracze co dołączyli nie dawno i nie wiedzą z kim im przyszło walczyć po jednej stronie więc niech każdy coś o sobie napisze w paru zdaniach
Mam na imię Marek mieszkam w Szczytnie lat 35 jedno dziecko ,kochająca zona ,suczka ZOLA bokserka .Pracuje jako PH w firmie WURTH POLSKA
Ostatnio edytowany przez Abaddon (06-01-2009 17:54:30)
A ja to Jacek. Przystojny , 40-letni Łodzianin. Jestem kibicem sportowym, szczególnie piłki nożnej (Widzew) ale trzymam kciuki za wszystkie polskie drużyny. Pracuję w pogotowiu mieszkaniowym jako dyspozytor. W swoim dorobku mam żonę i 9-letnią córkę (czyli dwie kobiety - nie jest łatwo
))
rosiczka napisał:
A ja to Jacek. Przystojny
, 40-letni Łodzianin. Jestem kibicem sportowym, szczególnie piłki nożnej (Widzew) ale trzymam kciuki za wszystkie polskie drużyny. Pracuję w pogotowiu mieszkaniowym jako dyspozytor. W swoim dorobku mam żonę i 9-letnią córkę (czyli dwie kobiety - nie jest łatwo
))
Mam nadzieje że LECHA POZNAŃ też bo inaczej będę musiał cię usunąć z sojuszu
Żart oczywiście
Nazywam się Dawid, jestem z Zabrza. Co do wieku to chyba jestem najmłodszy, nie całe 24 lata, tzn za kilka dni mi stuknie. Nie jestem kibicem ligi polskiej , chodź w pucharach kibicuje naszym wiadomo. hmm. co jeszcze. No studiuję i pracuję. Na pokładzie nie mam jeszcze żony i dziecka
, ale i tak jest zajebiście.
starszy kapral
Marta, lat 18 żyjąca nadzieją, że jakoś sobie poradzę z maturą w tym roku
Mieszkam z Sochaczewie. Jestem uzależniona od muzyki, dobrych książek, papierosów i coli.
plutonowy
Mateusz lat 9. Mieszkam w Koszalinie.