Forum sojusdzu -BG- i -ABG-
a ile ci tego kamienia robuje??
bo mi jednorazowo po 20 tys drewna 15 tys marmuru i 10 tys wina takze pomnoz sobie to przez 6 atakow dziennie to ci wyjdzie ladna sumka..
ja proboje sie bronic, i chyba mi to wychodzi bi przed chwila mialem atak i cie nie powiodl...
takze kambinuj...
jak sie skoncza ataki na mnie to pomoge tobie...
heh chetnie bym pokombinowal ale co ja moge jak on ma ponad 3k pkt w generalach a ja 350, jedyne co zrobilem to wszystkie surowe z tego miasta wywiozlem i jak atakuje to nic nie zabiera ale i tak rozwijac sie przez to nie moge, tyle co tobie napewno mi nie rabuje ale ja jestem na innym poziomie gry hehe, ale ogolnie z 20k kamienia juz stracilem tez.
Ostatnio zaczął mnie plądrowac koles o współrzędnych [79:25], jego nazwa wyspy to Łosice, nick : bulwiak, własnie mnię za niedługo splądruje, teraz juz trzeci raz to robi, wczesniej sie jakoś broniłem ale teraz wysłał więcej wojska i chyba nie dam rady robi mi się teraz wojsko ale za godzinę rozpocznie sie wojna wiec nie zdąże ;/ Jezeli moge Was prosic to pomożcie mi i zrabujcie go za mnie, bo pewnie wojska juz nie bede miał potem
jego punkty ogólne to: 129,619 a w generałach: 823 i jest z sojuszu: PIW
Proszę Was o pomoc
Liczę na Was
πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος
Pozdro!