Forum sojusdzu -BG- i -ABG-
plutonowy
GDZIE WY JESTEŚCIE NA SPEED CZY TESTSERWER_ER
plutonowy
ja jestem na speed nawigacja: 94:04
Witam,
wreszcie poznaliśmy dokładną datę wgrania wersji 0.3.0 na ikariam.pl. Odbędzie się w poniedziałek 26 stycznia.
Aktualizacja odbędzie się pomiędzy godziną 14:00 a 16:00. W czasie aktualizacji poszczególnych serwerów będą one niedostępne (proszę tego nie zgłaszać na forum).
Kilka uwag odnośnie tej aktualizacji:
* Surowce ładowane w czasie aktualizacji zostaną utracone. Proszę unikać transportów pomiędzy 14:00 a 16:00.
* Wszystkie misje militarne i transportowe zostaną zawrócone. Wszystko wróci do normy po ok. 30 - 60 minutach.
* Wszystkie rozbudowywane kopalnie zostaną ukończone. Proszę unikać rozbudowywania kopalń, gdzie rozbudowa trwa więcej niż 18 dni.
* Satysfakcja w miastach spadnie, ponieważ w nowej wersji Tawerna przynosi mniejszy bonus do zadowolenia.
* Statki handlowe zostały zwiększone z 120 do 160.
* Jeśli był budowany budynek, to jego budowa zostanie zakończona zgodnie z wersja 0.2.8
plutonowy
Dla mnie super - z zadowoleniem w mieście już sobie poradziliśmy, koszty spadły i to znacznie, trochę rzeczy wyburzyliśmy i rozbudowujemy nowe budynki, dorabiamy wojsko, więc znowu są jakieś szanse na rozwój. Średnio podobają mi się plądrowania - nie zawsze mamy szpiega w danym mieście, więc wysyłamy na chybił trafił - koszty są niskie, więc można zaszaleć :-)